Skip links

Bij Onfluence hebben we recentelijk met veel plezier samengewerkt met HelloFresh aan een succesvolle influencer-campagne. Ons doel was om de maaltijdbezorgservice van HelloFresh aan een breder publiek te promoten en klantenwerving te verhogen.

We hebben samengewerkt met 150 micro-influencers in Nederland en België om een buzz te creëren rond HelloFresh. De influencers zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun niche, engagement-rate en doelgroepdemografie om er zeker van te zijn dat ze de perfecte match voor HelloFresh waren.

De campagne was een groot succes en heeft veel hoogwaardige content gegenereerd. De influencers creëerden een diversiteit aan content, van verleidelijke foodfotografie tot video-tutorials over hoe de lekkere recepten van HelloFresh te bereiden. Deze inhoud werd gedeeld op verschillende sociale media-platformen, zoals Instagram en TikTok.

Een van de belangrijkste sterkten van de campagne was de hoge bereik en engagement. De berichten van de influencers ontvingen een hoog aantal likes, reacties en delen, wat hielp om een ​​sense of community en engagement rond het merk te creëren. HelloFresh zag een aanzienlijke toename in websiteverkeer en klantenwerving. Veel mensen probeerden HelloFresh voor het eerst als gevolg van de campagne en waren onder de indruk van de hoge kwaliteit van de ingrediënten en maaltijden.

Conclusie, onze influencer campagne met HelloFresh was een groot succes. Door samen te werken met 150 micro-influencers in Nederland en België, waren we in staat om een ​​geroep te creëren rond het merk en klantenwerving te verhogen. De campagne genereerde veel hoogwaardige inhoud en had een hoge bereik en engagement. Als gevolg hiervan zag HelloFresh een aanzienlijke toename in websiteverkeer en klantenwerving. We zijn trots dat we een bijdrage hebben geleverd aan het succes van HelloFresh!

iPhone

Let’s make something together

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden van influencer marketing

Contact opnemen