Diensten

Ondersteuning bij influencer marketing

Steeds meer bedrijven hebben een influencer marketeer in dienst, maar kunnen bij een grote campagne ondersteuning gebruiken. Daarom kun je bij Onfluence flexibele ondersteuning krijgen bij campagnes die binnen het bedrijf worden opgezet.

Daarnaast is deze ondersteuning bij campagnes voor bedrijven met minder budget interessant. met weinig budget is ondersteuning bij de campagnes interessant. Bedrijven ontvangen van ons richtlijnen, tips en ideeën en doen de uitvoering zelf.

Klik op de button onder aan de pagina en ontvang een PDF document met daarin alle informatie over hoe we jouw bedrijf met de influencer campagnes kunnen ondersteunen.

Uitbesteden van influencer marketing

Allereerst bepalen we een doelstelling voor de campagne en richten deze in. In de briefing wordt alle informatie over de campagne geplaatst en worden de juiste influencers geworven. Tijdens het campagne management zorgen wij ervoor dat de campagne op de juiste manier uitgevoerd wordt. Alle content en data worden na de campagne verzameld en samengevoegd in één document. Allerlaatst wordt de campagne geëvalueerd.

Klik op de button hieronder en ontvang een PDF document met daarin alle informatie over hoe we voor jouw bedrijf een influencer campagne kunnen opzetten.