Diensten

Influencer Marketing

Influencer marketing is hot en is anno 2019 niet meer weg te denken in de marketingmix. De afgelopen jaren hebben wij een flink bestand opgebouwd met meer dan 1.200 influencers, die actief zijn in allerlei branches, zoals mode, lifestyle, food, etc.

Voor jouw merk kunnen we een influencer perslijst maken óf een campagne inrichten. Bij een influencer perslijst stellen wij een lijst samen met alle influencers die een perfecte match zijn met jouw merk en sturen wij hen jouw product op. Zij zullen dit dan hopelijk delen op hun socials.

Bij een influencer campagne kunnen influencers zich aanmelden en zorgen wij ervoor dat jullie een fijne samenwerking hebben. Door samen te werken met influencers bereik je met een campagne direct in éen keer een groot deel van je doelgroep.

Vul hieronder het contactformulier in en ontvang meer informatie over hoe we voor jouw merk influencers kunnen inzetten.

Social Media Beheer

Voor jouw merk maken we een branding en contentstrategie die we vervolgens consistent terug laten komen. Ben je al tevreden over je branding? Dan zorgen we uiteraard dat deze stijl online en op je socials net zo doorgevoerd wordt. Wij zorgen voor interactie met je volgers en laten door met de community in gesprek te gaan, het aantal volgers organisch groeien.

Als je zelf genoeg content hebt, maken we hier een mooie timeline van. Anders zorgen we ervoor dat er content gemaakt wordt door een fotograaf die in jouw stijl foto’s van het merk maakt.

Vul hieronder het contactformulier in en ontvang meer informatie over hoe we de social media kanalen voor jouw merk kunnen beheren.