Skip links

Influencer marketing

influencer marketing

Power up your brand with your influencers

Creatieve campagnes met kwalitatieve influencers

Influencer marketing strategie

We creëren innovatieve marketingstrategieën met influencers. We geven influencers de vrijheid om authentiek te zijn op de kanalen waar ze de meeste invloed hebben. Geen reclame, maar storytelling.

Influencer matchmaking

Voor succes met influencer marketing is een juiste match essentieel. Voor iedere brand zijn er bijpassende influencers. Wij zorgen voor de perfecte match tussen brand, doelgroep en influencer.

Campagne management

Onze toegewijde team van content en influencer specialisten zorgen met de campagnes onder andere voor exposure, engagement, conversie & loyalty.

Productie & content creatie

Wij zijn een one stop shop als het gaat om influencer marketing. Je kunt bij ons dus ook terecht voor videoproductie tot aan digitale content creatie.

Ready to power up your brand?

Neem contact op

Influencer
marketing

Influencer marketing is hot en is anno nu niet meer weg te denken in de marketingmix. Influencer marketing heeft zich de afgelopen jaren weten te verankeren tussen de ‘klassieke’ online marketing instrumenten als SEO, SEA, social media, content en e-mail. Ook in het post-corona tijdperk zien we dat de vraag naar influencers alleen maar toeneemt.

Met onze influencer marketing campagnes zorgen wij ervoor dat de juiste influencer, de juiste content verspreidt via de juiste kanalen. Deze campagnes resulteren in groot bereik, top-of-mind posities, meer engagement en meer loyalty. Onze influencers zijn kwalitatieve content creators o.a. bloggers, YouTubers, Instagrammers en TikTok’ers. Naast deze kwalitatieve influencers werken we met senior online en content marketeers die zorgen voor de juiste content strategie.

Digital zit in onze dna. Met influencer campagnes geven jouw brand een power boost!

influencer marketing agency

belangrijkste influencer kanalen

We gebruiken de juiste influencers via de juiste social media kanalen voor jouw online succes

instagram marketing

Instagram
The place to be voor influencer marketing. We stimuleren de ontdekkingstocht van je klant door het verhaal op visuele wijze te vertellen.

Facebook
Het mainstream kanaal voor een groot bereik. We zorgen voor connecties die er echt toe doen via influencers op Facebook.

TikTok
Het platform met highly engaged gebruikers die vol passie videos maken. Met onze influencers vertellen we jouw verhaal op TikTok-wijze: creatief en speels.

Youtube
Influencer marketing is hot, video marketing is hotter. YouTube is wereldwijd het grootste videoplatform. Met YouTubers zorgen wij ervoor dat je brand een boost krijgt.

Blogs
Een old school influencer middel. Maar het werkt nog steeds. Met bloggers die SEO-vriendelijk blogs schrijven zorgen we voor reuring, maar ook betere vindbaarheid.

LinkedIn
Het grootste B2B platform waar van nature professionals elkaar beïnvloeden (influencen). Met onze LinkedIn influencers zorgen we voor versterking van B2B marketing campagnes.

Twitter
Het platform voor nieuws en actualiteit. Niet de grootste, maar wel steady. Onze Twitteraars zorgen voor content die voor reuring zorgt binnen specifieke branches.

Pinterest
Het platform voor brand die design centraal hebben staan. Onze Pinterest influencers met hun kleurrijke borden staan klaar om jouw brand te laten opleven.

Twitch
Twitch is een platform voor livestreaming van Amazon waar een groeiend aantal influencer streamers zich richten op gaming, muziek, doe-het-zelf, creatieve en lifestyle-inhoud.

Onze opdrachtgevers

Trots om te werken met deze brands. Wil jij hier ook tussen staan?

Benieuwd naar onze influencer marketing aanpak? Ontvang hier je gratis idee!

Ik wil een gratis idee