Onze specialiteiten

Ontzorgen

Onfluence biedt maatwerk, neemt de influencer marketing campagne uit handen en regelt alles van A tot Z. Hierdoor heb je geen omkijken naar je influencer marketing strategie.

Sterk team

Wij hebben een nauwe samenwerking met een fotograaf, videograaf, content creator, social media expert, web- designer en developer. Indien nodig, kunnen zij worden ingezet om de influencer marketing campagne nóg effectiever te maken.

Micro-influencers

Wij zijn gespecialiseerd in micro-influencers. Zij hebben én een hoger engagement percentage en zijn goedkoper dan macro-influencers. Met micro-influencers is het gemakkelijker om de gewenste doelgroep te bereiken. Dit is ideaal wanneer je bedrijf zich in een nichemarkt bevindt.

Ondersteuning

Influencer marketing toch liever zelf doen? Wij zijn ook in te huren om te ondersteuning bij jullie influencer marketing campanges. Wij kunnen bijvoorbeeld met jullie brainstormen over campagnecreatie, mee denken over een passende vergoeding en tips geven.

Uitgebreide rapportage

Je ontvangt na elke campagne een uitgebreidere rapportage waardoor je weet wat elke influencer heeft gedaan en wat de campagne voor jouw bedrijf heeft opgeleverd.

Kwalitatieve influencers

De influencers die wij in ons bestand hebben voldoen aan onze strenge selectiecriteria en zijn uitgebreid gescreend door een influencer marketing software.

Eigenaresse Lora Stokkel:

Waarom ik Onfluence ben gestart

Zonder dat ik het wist, was ik in 2014 zelf een micro-influencer. Ik had 5.000 volgers op Instagram en zag dit als een leuke kans om bedrijven te benaderen voor gratis producten in ruil voor exposure. Ik kreeg toen regelmatig producten toegestuurd en postte dit op mijn Instagram pagina.

De bedrijven waren erg tevreden met de samenwerking omdat ze een stijging zagen in hun websitebezoeken en verkopen wanneer ik iets over hen had geplaatst. Het kostte mij echter veel tijd om bedrijven te benaderen en ging opzoek of hier een platform voor was. Een platform kon ik toen niet vinden en besloot dit zelf op te richten. Omdat ik meer geloof in een persoonlijke aanpak is het een influencer marketing bureau geworden, genaamd Onfluence.

Kom in contact

Onze kernwaarden

Persoonlijk
Dit houdt in dat wij ons uitgebreid in de klant verdiepen om zo een passende influencer campagne op te zetten. Daarnaast houden we met de klant altijd onze lijnen kort.
Verzorgd
Doordat wij op alle fronten oog voor detail hebben zijn de diensten die wij leveren tot in de puntjes verzorgd.
Creatief
Elke influencer campagne wordt zo creatief mogelijk ingericht om de klant een perfecte online indruk achter te laten.
Deskundig
Doordat we veel ervaring hebben in de influencer branche en we ons blijven ontwikkelen hebben wij veel kennis over alles wat bij een influencer marketing komt kijken.
Kwalitatief
Wij werken uitsluitend met influencers die aan strenge selectiecriteria voldoen en streven ernaar de best mogelijke resultaten te behalen.